I väntan på våren

 

Våren börjar göra sitt intåg, men i väntan på att det ska komma igång var jag med fotoklubben på utflykt till Bredforsen. Det var inte så länge sedan jag var dit för första gången men det var kul med alla strömstarar. Vi hade flera strömstarar på besök den här gången och jag fick tipps om flera ställen man kunde gå till.

170319-043

170319-092

170319-136

170319-145

Men även vägen dit och därifrån är fin.

170219-561

170219-562

På vägen hem bestämde jag mig för att åka en omväg och titta om jag hittade några tranor. Men det gick inte så bra. Jag såg inte en enda en, men jag lyckades hitta en slaguggla istället och det var spännande. Den satt och kurade och var så kammoflerad i trädet.

170319-176

På återseende

Ett svar till “I väntan på våren”

  1. Men ÅH!! HUR bär man sig åt när man får se och dessutom fota en uggla… Så fantastiskt! Du anar inte hur mitt huvud går fram och tillbaka under våra fotorundor och jag ställer mig samma fråga varje gång… HUR ska man kunna se dom? HUR vet man var man kan hitta dom och på vilken höjd befinner dom sig? Spannet är ju rätt stort när man befinner sig i skogen 🙂 Så imponerad och så kul att se. Kan ändå förstå när jag ser din bild att man säkert missat en och annan för dom sitter ju inte och skyltar med sin närvaro precis… Visste du att slagugglan skulle finnas i närheten eller är det en slump? Nu måste jag ut snart igen… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s